Google Ads.

 Sökmotorn Google är den största i världen, och det är därför inte konstigt att Google Ads är det största annonsverktyget. Många företag väljer att ansluta sig till tjänsten eftersom det är en enkel och effektiv metod för att marknadsföra sin hemsida. 

 

Google Ads erbjuder många fördelar för företag. Du kan själv välja vilka sökord som dina annonser ska visas i samband med, vilket ger dig en större chans att upptäckas av nya potentiella kunder. Vi arbetar dagligen med Google Ads och anser att det är ett verktyg som kan hjälpa till att maximera företagets marknadsföring. Om du vill marknadsföra ditt företag med Google Ads kan vi optimera dina annonser genom att välja sökfraser som kunder söker efter.

Varför Google Ads?

  • Större möjlighet att nå fler potentiella kunder.
  • Öka er varumärkesexponering, försäljning och besökare till er webbplats.
  • Relevanta annonsplatser för er hemsida.
  • Lokal eller global annonsering som har visat slående resultat.

Annonsfrihet och flexibilitet

Google Ads ger er möjligheten att nå ut till en specifik målgrupp och därmed öka sannolikheten för att konvertera besökare till kunder. Ni kan välja att annonsera på specifika sidor eller i specifika områden, samt välja så kallade ”negativa sökord” för att utesluta vissa sökningar från att visa era annonser. Detta kan vara till hjälp för att fokusera på den mest relevanta målgruppen och öka konverteringar.

 

Genom att använda Google Ads kan ni också mäta resultatet av era annonser och se vilka som ger bäst avkastning. Detta ger er möjlighet att anpassa och optimera era annonser för att få så bra resultat som möjligt.Med Google Ads kan ni alltså nå ut till en stor målgrupp, mäta resultatet av era annonser och anpassa dem för att få så bra resultat som möjligt. Detta är en av anledningarna till att många företag väljer att ansluta sig till tjänsten.

Hur ser er annonsering ut?

Vad ger ni för intryck till nya kunder och besökare på er webbplats? Får de den information de behöver och är ert företag relevant för dem? Genom att skapa annonser som väcker kundens intresse kan ni öka era chanser att få fler besökare och kunder. Kontakta oss så hjälper vi er att synas bland rätt sökord och resultat och få den exponering ert företag förtjänar.

SEO

Få en gratis analys av er hemsida.

kostnadsfri analys

Vill du diskutera ett projekt? Hör av dig...

Om du vill få en offert på ett projekt eller är intresserad av att jobba eller göra praktik hos oss, vänligen fyll i formuläret med dina uppgifter. Vi återkommer så snart vi kan.