Våra kunder.

Bekräftelse på ett bra utfört arbete är nöjda kunder. Vi har haft möjligheten att arbeta med många intressanta projekt som har gjort vår arbetsrutin roligare och samtidigt gett oss inspiration. Att tillfredsställa en kunds önskemål och förväntningar är obeskrivligt belönande. Nedan presenterar vi en samling av de kunder vi har fått hjälpa.

Salong valencia

Vi har hjälpt frisörsalongen Salong Valencia med att designa och uppdatera deras hemsida samt genomföra sökmotoroptimering (SEO) för att öka deras synlighet på nätet och attrahera fler kunder.

Alltid-id

Vi har hjälpt säkerhetsföretaget Alltid-ID med att optimera deras hemsida för sökmotorer (SEO) och att skapa och hantera annonskampanjer på Google AdWords, så att de kan nå en bredare publik och öka sin synlighet på nätet.

kälvesta entreprenad

Vi har hjälpt byggföretaget Kälvesta Entreprenad med att uppdatera och förbättra deras hemsida, så att den blir mer användarvänlig och attraktiv för potentiella kunder.

Vill du diskutera ett projekt? Hör av dig...

Om du vill få en offert på ett projekt eller är intresserad av att jobba eller göra praktik hos oss, vänligen fyll i formuläret med dina uppgifter. Vi återkommer så snart vi kan.