Abonnera på We Love Marketing och slipp du också

Vad är det du slipper?

Vi kan skriva mycket mera, men egentligen handlar det om att ditt företag ska slippa allt krångel med hemsidan. Vi vill att du ska kunna använda tiden och pengarna som sparas till företagets verksamhet istället. Det är hela poängen med We Love Marketing.

Prova på tjänsten gratis

Hur funkar det?

Genom ett samtal tar vi reda på allt vi behöver veta om ditt företag. Vi använder en egen modell som vi kallar för SIK. Den bygger på syftet med hemsidan, företagets identitet och kundnyttan för era kunder.

Samtalet tar ungefär 15 minuter.

Låter detta intressant?

4 korta meningar som beskriver vår tjänst

Vi är inte en traditionell webbyrå där det levereras en statisk hemsida som en produkt. Vi erbjuder hemsidan som en tjänst vilket gör att vårt arbete börjar där andra slutar. Vi är med våra kunder hela vägen.

 

1

Enkelt och gratis att uppdatera

Obegränsat med fria uppdateringar året runt.

2

Personlig service

Vi finns alltid tillgängliga om du har någon fundering.

Framtidssäker hemsida

Vi ser till att tekniken alltid hänger med och fungerar.

3

Responsivitet (mobilanpassning)

Hemsidan är optimerad för alla skärmar och enheter.

4

Våra planer

Vi sköter webben – Så du slipper

Vi hjälper dig hitta den plan som passar dig bäst – vi har en plan för alla oavsett var du befinner dig som företag. Genom vårt koncept så kommer du spara både tid och pengar, och slipper för alltid bekymra dig om säkerheten, tekniken samt att designen är utdaterad. Aldrig mer en statisk hemsida!

 

S

START

För bara 999 kronor i månaden skapar och underhåller vi en snygg och funktionell hemsida som fungerar som verksamhetens skyltfönster. Start passar perfekt när du vill komma igång med webben och är början för ditt företags resa till ett starkt digitalt varumärke.

B

BAS


För en fast månadskostnad på bara 1499 kr skapar vi och underhåller din nya hemsida samt blir din webbpartner som lyfter er identitet till nästa nivå. Med vår plan Bas kan du vara säker på att du alltid ligger steget före i din digitala satsning.

P

PREMIUM

Välj premium när hemsidan är en viktig kanal för företagets kommunikation och det digitala varumärket är prio ett. För enbart 2999 kr i månaden är hemsidan alltid levande och ett verktyg som kommer hjälpa ditt företag att ta nästa steg.