Behöver du en ny hemsida eller uppdatera din nuvarande?

Ta möjligheten att få en kostnadsfri hemsida

Vi tar in 5 nya exempel kunder varje år som får en snygg, proffsig hemsida helt kostnadsfritt utav oss. Det vi behöver i utbyte är ett Kundomdömen och tillåtelse att visa upp din hemsida när vi kontaktar nya företag. Först kommer du få ett designförslag på hur din hemsida kan komma att se ut. Vi går inte vidare och bygger din hemsida förens du är 100% nöjd.

Bli kontaktad

WE LOVE MARKETING

Vad får du som referenskund?

Här har vi sammanställt en lista med det som ingår för dig som referenskund. Det enda du står för själv är domänkostnaden, pluginuppdateringar och webbhotell.

Läs mer om oss på vår hemsida

Där kan du se flera av våra referenskunder vi har samarbetet med innan och vilka priser vi tar i vanliga fall.

WE LOVE MARKETING

Kontakt uppgifter

FAQ's

Vanliga frågor

Det enda du står för efter du har godkänt din design och allt är klart är för domän kostanden, plugin uppdateringar vi behöver göra på din hemsida varje månad och webbhotellet. För att vi inte ska förlora pengar på underhållet så är utlägget 689 kr i månaden.  

Från det att vi har pratat med dig och kan börja ta fram ditt första designförslag så brukar det ta ungefär en månad till hemsidan är live.

Som referenskund är du med ett år i taget så länge du vill. Anledningen till att det är så är pga att webbhotell och din domän har en minsta bindningstid på ett år. 

Kundomdöme och exempel kunder har vi märkt underlättar otroligt mycket när vi kontaktar nya potentiella kunder. Så det är lite av en win win, du får en snygg och proffsig hemsida helt kostnadsfritt, vi får ett omdöme utav dig och tillåtelse att visa upp din hemsida när vi kontaktar nya företag.

Bli kontaktad

Vad väntar du på?

Ta möjligheten att få en kostnadsfri hemsida