Nå ut till en större publik med vår digitala marknadsföring

Vi hjälper erat företag att växa. Vi arbetar med sökmotoroptimering (SEO) för att öka ert företags kundkrets och försäljning. Vårt koncept baseras på tre huvudfokus: SEO, Google Ads och webbutveckling.

Hur det funkar

WE LOVE MARKETING - DIN SEO BYRÅ

Digital marknadsföring i världsklass

We Love Marketing är en seo byrå som hjälper dig att stärka din närvaro på nätet. Vi har hittills hjälpt mer än 200 företag och organisationer, så vi förstår hur viktigt det är att välja sina samarbetspartners med omsorg. Våra kunder har kommit att lita på oss eftersom de ser att vi arbetar hårt för att hjälpa dem att nå sina mål. Detta innebär en smidig process där de känner sig trygga hela vägen från den första idén till slutdestinationen.

SEO - SÖKMOTOROPTIMERING

Sökmotoroptimering som anpassas efter din verksamhet

Att ha bra synlighet på Google är livsviktigt för alla företagare idag. Vi hjälper er att nå fler kunder med hjälp av strategisk sökmotoroptimering (SEO). Vår SEO består av flera strategier som ökar din synlighet på Google vilket i sin tur leder till fler kunder och besökare till er webbplats. Effektiva och korrekta SEO åtgärder gör att din webbplats rankar högre hos sökmotorerna, vilket gör att du får mer organisk trafik från Google, Yahoo, Bing, Eniro och andra sökmotorer. Med hjälp av vår sökordsoptimering kommer den SEO vi bygger locka kunder ni annars kanske inte nått.

SEM - GOOGLE ADS

Annonser som talar, och träffar rätt

Google Ads ökar möjligheterna för fler kunder att nå er och är ett starkt komplement till SEO. Vi arbetar aktivt med att hitta dom perfekta placeringarna och få den största träffsäkerheten med annonserna. Vi ser till att era produkter och tjänster syns där dom får störst klickrate men även där vi anser det finns störst sannolikhet för köp. Till skillnad från SEO, som är ett långsiktigt arbete, kan Google ads också användas under kortare perioder för att driva kampanjer.

INLÄRNING - NYCKELORDSANALYS

1

Digital marknadsföring i världsklass Om du vill veta din situation måste du ta en titt på nyckelorden. Nyckelord är grunden för bra SEO. De ger en utgångspunkt för att analysera din webbplats och dess innehåll och kan ge insikt i vad dina kunder söker efter. Vi börjar med att utvärdera din situation och dina mål utifrån de nyckelord du vill optimera. Vi berättar för dig hur svåra vi tror att nyckelorden är och ger förslag på relevanta nyckelord som du kanske har missat.

UPPBYGGNAD - ONPAGE

2

Det första steget i sökmotoroptimering är att se till att din webbplats är korrekt utformad. Det innebär bland annat att se till att den är lätt att läsa, med korrekta rubriker och en logisk struktur. När den övergripande och grundläggande SEO-strategin har fastställts är nästa steg att sätta ihop en konkret handlingsplan. Det snabbaste sättet att öka trafiken är att optimera de sidor som redan finns på webbplatsen, inte att skapa nya. Därför prioriteras de befintliga sidorna, särskilt de säljfokuserade sidorna. Vårt arbete med sökmotoroptimering pågår under hela avtalsperioden. Det vi tittar på i detta skede är många faktorer som påverkar slutresultatet, men fem viktiga fragment av helheten är till exempel:

        – Webbplatsens titel
        – Webbplatsens texter 
        – Webbplatsens rubriker
        – Webbplatsens struktur
        – Att innehållet på sidan är användarvänligt

FÖRBÄTTRING

3

I den tredje fasen av webbplatsens livscykel är det dags att gå in och verkligen få din webbplats att glänsa. Det är här du börjar med en GAP-analys, som hjälper dig att identifiera “luckor” i ditt innehåll. Med dessa luckor i åtanke utvecklas en innehållsstrategi för att se till att nyckelord med hög potential inte förbises och att nuvarande nyckelord behålls.

OFFPAGE - LÄNKBYGGE

4

Digital marknadsföring i världsklass Det är under länkbyggnadsfasen som det långsiktiga arbetet med din webbplats börjar för att uppnå långsiktiga resultat.

I den här fasen fokuserar vi ytterligare på sökmotoroptimering men också på länkbyggande, vilket handlar om att få fler webbplatser att länka tillbaka till din webbplats för att öka webbplatsens auktoritet. Således tar vi reda på det bästa sättet att marknadsföra webbplatsens mest strategiska sidor via andra webbplatser för att ta webbplatsens ranking till nästa nivå.

Länkstrategi, eller OffPage, handlar om de externa faktorer som påverkar en webbplats. Det är ett avancerat optimeringsarbete med målet att ge din webbplats mer kraft. Genom att skapa externa länkar till din webbplats skapar vi högre relevans i Googles ögon och därmed ökad trafik från sökmotorer samt högre konverteringsgrad från organiska besökare som söker svar på din webbplats ämne.

Ta nästa steg i er marknadsföring

Boka ett möte och en kostnadsfri offert redan idag.